PREDSTAVITEV PODJETJA

Agencija MAK-66 je specializirana agencija za trženje športnih prireditev.

Agencija je razvila svojo dejavnost preko vrtljivih ROLLTEC ŠPORT PANOJEV, ki so postavljeni na vseh večjih športnih dogodkih po Sloveniji.

KAKŠEN MEDIJ SO OGLASNI PANOJI OB IGRIŠČU IN KAKŠNE SO NJEGOVE POSEBNOSTI

Zgodovina oglaševanja na oglasnih panojih je povezana z zgodovino TV prenosov posameznih športnih dogodkov. Prav televizijski avditorij se je pokazal kot zelo primeren za naslavljanje oglasnih sporočil izpostavljenih na lokacijah športnih prireditev. Oglasni panoji omogočajo predvsem posredovanje logotipov posameznih oglaševalcev, zaradi česar se takšno pojavljanje najpogosteje uporablja kot institucionalno oglaševanje.

Uporaba vrtljivih oglasnih panojev, ki omogočajo koriščenje precej večjega oglasnega prostora, pa v zadnjem času dovoljuje posredovanje tudi povsem klasičnih oglasnih sporočil, tudi z uporabo sloganov.

Oglaševanje na vrtljivih Rolltec šport panojih ni nobeno dobrodelništvo, temveč pot k maksimiranju dobička, to pa je vse prej kot neumno.
PODATKI PODJETJA:

SPORTMAK66 d.o.o.
KAJUHOVA 32H
1000 LJUBLJANA

DAVČNA ŠT.: SI65762703

TEL: + 386 (0)1 542 33 15
FAX: + 386 (0)1 542 31 53
GSM: + 386 (0)41 680 659

INTERNET: www.mak66.com
EMAIL:


AGENCIJA ZA ŠPORTNI MARKETING
Smo agencija za športni marketing, ki deluje na področju Slovenije in širše. S svojimi oglasnimi panoji pokrivamo vse pomembnejše športne prireditve, izdelujemo reklamne panoje, dajemo v najem fiksne, ...

Več o tem >>

ZAKUP DIGITALNIH LED PANOJEV
NAJEM ROLLTEC ŠPORT PANOJEV
izdelava spletnih strani 1A internet